Om oss

Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

KN Kontor AB startades 1995 av Kjell Nyberg, som har varit i branschen i över 25 år. Vår affärsidé är att kunden ska ha allt under ett och samma tak för sitt företag som kontorsmaterial, trycksaker , profilkläder, arbetskläder och presentreklam.

Att du har högkvalitativa produkter för kontoret till rätt pris, levererat i tid och god service är de viktigaste för oss!

Vi jobbar miljömedvetet, tillsammans med våra leverantörer återvinner vi t.ex. bläckpatroner, toner och trummor.

Marknadsföring är viktig

Vi hjälper dig med många olika slag av marknadsföring som, skyltar, bildekor och tryck på diverse produkter mm. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att få ditt företag synas på ett bra och prisvärt sätt.

Kläder för alla tillfällen

Hos oss på KN Kontor kan du hitta profilerade skjortor till kontoret, som arbetskläder till bygget och mycket mer!

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.


Korta fakta

Bolagsnamn
KN Kontor AB
Org.nummer
5565627444
Telefonnummer
018-30 44 25
E-postadress
info@knkontor.se
Besöksadress
Stålgatan 19 port 9:2